Jdi na obsah Jdi na menu
 

Naše štěňátka vstoupila do "světa chovu" / Our puppies entered the 'breeding world'

13. března naše štěňátka DAUGHTER, DRAKE a DUNHAM velmi úspěšně absolvovali povinné posuzování klubu pro zařazení do chovu (bonitaci).

On 13th March, our puppies DAUGHTER, DRAKE, and DUNHAM have successfully completed a mandatory club judging, required for breeding.


Jejch sestra DOREEN, žijící na Slovensku se bude posuzovat pro chov ve Slovenském chovatelském klubu.

Their sister DOREEN - currently living in the Slovakia - will be judged for breeding in
Slovak kennel club.


Zde jsou nějaké fotky z toho dne:
Here are some photos from that day:

pipatka_1.jpg












Zleva: DUNHAM, DRAKE, DAUGHTER
From the left: DUNHAM, DRAKE, DAUGHTER


cekani_na_komisi_1.jpg



    Čekání na " klubovou komisi"  ....

    Zleva:

    DRAKE, DAUGHTER, DUNHAM



 

cekani_na_komisi_2.jpg





Waiting for the breeding club committee ....

From the left: DRAKE, DAUGHTER, DUNHAM


 

 

daughter_brood_bitch.jpg









Naše DAUGHTER Caen Morhen, dva roky stará. Milá, půvabná fena s krásnou hlavou, standardní výšky, se silnou kostrou a silným osvalením. Má velmi krásnou a laskavou povahu. Je coursingovým a dostihovým běžcem ...

Our DAUGHTER Caen Morhen, two years old. Lovely female with beautiful head, standard height, with strong bones and strong muscles, too. She has a very lovely and kind character. She is coursing and a racing runner...


drake_stud_dog.jpg









DRAKE Caen Morhen, dva roky starý. je to velmi vysoký pes s krásnou hlavou, má velmi silnou kostru. Má velmi laskavou, krásnou povahu.
Také DRAKE je chovným psem. DRAKE měl v 10 týdnech těžký úraz zadní nohy, ale jeho vůle žít a uzdravit se byla obrovská. Začal znovu chodit a běhat. I když nemůže s pohybovou vadou, která ovlivňuje jeho držení těla  absolvovat výstavy, na jeho chovatelské kvality nemá úraz žádný vliv. Žije radostně, šťastný a bez bolestí.

S vděčností děkujeme Ivě a Mílovi Šolcovým, kteří se ho ujali a poskytli mu báječný domov, plný lásky.

 

DRAKE Caen Morhen, two years old. He is a very tall dog with beautiful head and he has very strong bones. He has very kindly and lovely character. DRAKE is also a breeding dog. He had - being just 10 weeks old - a very hard injury of his back leg. But his will to live and his power to return to health were huge. He began to walk and run again. Although he do not attends dog shows with his movement handicap which affects his posture, the accident does not affect his breeding qualities. He lives happily, with joy and pain free.

With deep gratitude, we would like to thank Iva and Mila Šolc, who took our little puppy DRAKE and gave him a wonderful home, full of love.


dunham_stud_dog.jpg









DUNHAM Caen Morhen, dva roky starý. Je to velmi vysoký pes s velmi, velmi mohutným tělem a silnou kostrou. DUNHAM je báječný obr s neuvěřitelně krásnou povahou.

DUNHAM Caen Morhen, two years old. He is very tall, he has mighty body and very strong bones. He is a wonderful giant with unbelievably nice character.


pipatka_2.jpg









 

 

 

Jsme velmi pyšní na naše "děti" a jejich majitele :)
We are very proud of our "children" and their owners :)