Jdi na obsah Jdi na menu
 

IW - G Caen Morhen

 

FLYNN RIDER Caer Dallben x Ch. FYAWINTXU EYWA Caen Morhen, EJW '14

* 27. 4. 2016

 

flynn-rider-b.jpg

 

 

 

  FLYNN RIDER

 

 

 

 

eywa-won-beze-mne--.jpg

 

 

 

 

 

 

FYAWINTXU EYWA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hmotnost po porodu ...... 630 - 650 g
weight after birth ...... 630 - 650 g

 

GELERT Caen Morhen
pes - tmavě žíhaný / male - dark brindle

GEORGE A. GRAHAM Caen Morhen
pes - žíhaný / male - brindle

GAIA TAN'HI Caen Morhen
fena  světle žíhaná / female light brindle

 

Všechna štěňátka již mají své milující majitele.
All our puppies already have their loving owners.

care-small.jpg

Maminka vrhu: Ch.  FYAWINTXU EYWA Caen Morhen
(C.I.B. DAUGHTER of Caen Morhen x Windspray FIREWIZARD)

EYWA je naše "miminko", náš odchov a splnění našeho snu, dvou a půl letá fena silné kostry, výborného typu, nádherné laskavé povahy, úspěšná na výstavách, coursingová-dostihová licence.

Tatínek vrhu: FLYNN RIDER Caer Dallben
(Ch. CORDELIA Caen Morhen x Vetterli’s PROMIS)

FLYNN je vnukem našeho milovaného "Toníčka" - THELONIUSE, jehož výborný typ a fantastická povaha jsou základ našeho chovu. FLYNN je necelé dva roky mladý, mohutný pes s úžasnou povahou, úspěšný na výstavách. Toto jsou jeho první štěňátka.
FLYNN RIDER je také vnukem psa Vetterli's RAVI, kterého jsme si tolik přálii užít v našem chovu jako krycího psa - ale protože naší prioritou je kvalita, ne kvantita, zůstávají některá naše přání nesplněná. Maminka FLYNNA RIDERA je plavá princezna "Kordulka" - CORDELIA Caen Morhen.

Oba rodiče jsou mladí, silní vlkodavi výborného typu, úžasných povah. Oba mají elegantní pohyb, kvalitní, hrubou srst, velmi tmavý pigment, silné čelisti, nůžkové skusy. Oba rodiče (včetně některých pra- i prapra- rodičů) mají opakovaná vyšetření srdce s negativním výsledkem.

Mother of this litter: Ch.  FYAWINTXU EYWA Caen Morhen
(C.I.B. DAUGHTER of Caen Morhen x WIndspray FIREWIZARD)

EYWA is our "baby", our offspring and the fulfillment of our dream. She is a two and half years old with strong bones, excelent type, wonderful kind character, she is succesful in shows, she have coursing races licence.

Father of this litter: FLYNN RIDER Caer Dallben
(Ch. CORDELIA Caen Morhen x Vetterli’s PROMIS)

FLYNN is a grandson of our beloved "Tonecek" - THELONIUS, whose excellent type and  fantastic character are our breeding base. FLYNN come to two years, he is strong boy with wonderful character, succesful in shows. These puppies are is his first litter.
FLYNN RIDER is a grandson of the dog Vetterli's RAVI - which we so much want for our breeding as sire - but because our main priority is quality not quantity - so some our wishes was not fulfill. Mother of the FLYNN RIDER is a blond princess "Kordulka" - CORDELIA Caen Morhen

Both parents are young, strong wolfhounds with excellent type. They have both elegant movement, really wire-haired coat, very dark pigment, strong jaws, correct bite. Both have a heart examination with clear result - some grand- and grandgrand-ancestors too.

eywa-run-pack.jpg
EYWA runner

Tento vrh je pro nás opravdu srdeční záležitost - jak moc srdeční se můžete podívat v rodokmenu - viz níže. Naleznete v něm předky z linií Anglie, Irska, Ameriky i Polska. Naším cílem je jako vždy silný, hrubosrstý chrt, zdravý a s báječnou povahou. Tolik jsme si přáli mít holčičku z tohoto spojení a jsme vděčni, že tento náš sen se splnil.

Pro nás i pro ty zájemce, kteří na štěňátka čekali se stalo velkým smutkem, že u maminky EYWY došlo před porodem k neuvěřitelné, zcela ojedinělé a velmi těžké komplikaci - několikanásobné torzi děložního rohu, díky které jsme ztratili čtyři ze sedmi štěňátek. O to větší štěstí a radost cítíme z úžasné rekonvalescence maminky EYWY a ze tří sladkých štěňátek. Jsme vděčni, že přežili a mají se výborně.

This litter is for us "matter of the heart" - how much you can see in litter pedigree - look below. You can found here ancestors from England, Ireland, America and Poland lines. Our target as usually is typ, charcter, movement - thus strong, wirehaired sighthound, healthy with wonderful character. We so wanted to have a girl, so we are so grateful to have her and our dreem came to true.

Was a big sorrow for us and for candidates, which waited for this puppies, that mother EYWA had before birth unbelievable, absolutely rare and very severe complication - multiple torsion of the uterus corner. For this reason we losted a four puppies from seven. So the more enjoy and happiness we ffeel from great EYWA's convalescence and for three sweet puppies. We are grateful to have survived and they feel wonderful.

 

   Rodokmen vrhu "G" Caen Morhen:
Pedigree of the "G" litter Caen Morhen:

pedigree-g-caen-morhen-s-foto-1.jpg

 

Náhledy fotografií ze složky IW G Litter